Gratis Aanmelden

Masochisme met lekkere dame (51)

RositaMrs (51)

Ik wil dat mannen naar mij luisteren, dat ze mijn voeten kussen en dat ik ze op hun billen sla als ze niet luisteren. Als ze echt gehoorzaam zijn dan mogen ze misschien wel aan mijn lichaam zitten. Wie wil mijn slaafje zijn.

Maak contact met haar
  1. Naam: RositaMrs
  2. Leeftijd: 51 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 12/05/1970
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Masochisme met lekkere dame RositaMrs van 51
MeesteresMouna (39)
★★★★★
Mijn behandeling van mijn slaven is anders dan die van andere meesteressen. Bij mij komt er een hoge dosis aan erotiek bij kijken. Het is meer een mix van BDSM en kinky seks. Zo zal ik altijd helemaal naakt zijn op een paar hoge hakken of leren / rubberen laarzen na. Je blijft ten alle tijden mijn slaaf, maar je mag op mijn commando mij likken en heel soms zelfs meer.
BDSM met geile amateur
SwitchBitch (43)
★★★★★
De meesten beginnen als slaaf wanneer ze zich in SM storten, ik niet. Ik ben begonnen als dominant en heb daar ook de meeste ervaring in opgedaan. Hard maar rechtvaardig, dat is mijn stijl. Op een gegeven moment toch ook wel nieuwsgierig geworden hoe het is om aan de andere kant te staan en ook dat bevalt me wel. Daarom ben ik nu een echte Switch Bitch waarbij de dominante rol altijd de overhand zal hebben.
Sexdate met kinky amateur
MileneHub (25)
★★★★★
Hey daar, lekkere mannen! Ik ben Milene en een groot liefhebber van PornHub. En vertel mij maar niet dat je geen idee hebt wat dat is hihi. Ik heb er zelfs mijn eigen account gehad maar daar doe ik tegenwoordig niets meer mee. Ik heb nu wat nieuws ontdekt waar ik al behoorlijk verslaafd aan begin te raken. De sub-rol in een zeer geil rollenspel.
Daten met mooie studente
ScaredRianna (47)
★★★★☆
Meesteres zoekt beginnend slaafjeNieuwsgierig naar een Meesteres? Ben je nog onervaren op dit gebied en wil je veel leren? Mail me dan en ik zal je uitleggen wat ik met jou wil doen .
Sado maso met wilde vrouw
LickMyClitt (36)
★★★★★
Dag slaafjes onderdaantjes, Ik heb al aardig wat jaartjes ervaring in de bdsm wereld. Ik ben in mijn vrije tijd veel bezig met bdsm en ik geniet er optimaal van.Ik had een vast slaafje die erg toegewijd aan mij was, maar hij heeft nu een vriendin en mag niet meer komen. Dus bij deze zoek ik mijn enige echte toegewijde onderdaantje, die mij ook niet in de steek laat voor zulke onzin.
Sex spelletjes met wilde milf
AsYourTold (33)
★★★★☆
Mijn ideetjes zijn eindeloos en ik wil ze graag allemaal uitgevoerd zien. Niet door mezelf, maar door een gehoorzame slaaf die weet hoe de vork in de steel zit.
BDSM met extreme milf
Anne-Marij
★★★★★★★★★☆
Ik ben bereid om heel ver te gaan qua vergoeding als iemand mijn hele tuin eens kan opknappen... Er mnoet veel gebeuren, dus twee heren mogen het ook doen.
Neuken met Anne-Marij
Meis
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een geile en handige Harry die mijn houtwerk buiten eens een schilderbeurt wil komen geven en als alles mooi glimt kun je mij een flinke beurt geven...
Neuken met anaal met Meis
Evelien
★★★★★★★★★☆
Ik ben gescheiden en woon nu alleen in een appartement, maar dat is nogal duur allemaal en ik heb niet het geld om verhuizers wat dingen naar boven te laten brengen..
Borsten betasten met Evelien
Nicolien
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een mister propre die zin heeft om mijj barbecue schoon te maken en als beloning seks met mij wil hebben! Ik doe aan neuken, anaal, pijpen en ik slik. Ik ben single.
Neuken met anaal met Nicolien
© 2024 bdsmvrouwen.nl